Välkommen till Alumnnätverket

Håll kontakten med din utbildning och ditt nätverk från studietiden.
Skapa ett användarkonto så att du kan hitta andra alumner och ta del av inbjudningar och utskick. Det kostar inget att vara med.

De personuppgifter som lämnas i samband med registrering i alumnnätverket är kontaktuppgifter, kopplingen till universitetet, studieresultat och karriäruppgifter. Personuppgifterna behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Universitetet är personuppgiftsansvarig.

Ändamålet med behandlingen är att bibehålla kontakten med universitetets alumner, utveckla relationen till alumnerna, bibehålla uppdaterade, aktuella kontaktuppgifter, inklusive e-postadress och möjlighet att kommunicera med alumner via utskick och inbjudningar.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke. Medlemskapet gäller tills du själv väljer att utträda. För information om hur universitetet behandlar personuppgifterna, var man kan vända sig om man vill utöva sina rättigheter och få kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig, besök denna sida: http://www.umu.se/om-webbplatsen/juridisk-information/behandling-av-personuppgifter

För att bli medlem i Alumnnätverket behöver du skriva in ditt personnummer. Övriga uppgifter, som namn och studier, hämtas automatiskt.

Hej, Namn Namnsson. Ange den e-postadress du vill ha som ditt användarnamn. (När du loggar in får du välja vilken kontakt du vill ha med oss via e-post. )

Du är nu registrerad som medlem i Alumnnätverket. Dina inloggningsuppgifter har skickats till e-postadressen du uppgett.

LinkedIn icon

Gå med i Umeå University Alumni på LinkedIn och stärk ditt professionella nätverk.

Gå med i gruppen
Alumn icon

Ta reda på mer om hur Umeå universitet vill hålla kontakten med dig som alumn.

Besök alumn.umu.se
Think icon

Lär dig något nytt av magasinet Tänk som skickas ut till Umeå universitets alumner.

Läs Tänk på webben
Mailto icon

Har du frågor om Alumnnätverket eller något annat? Skicka ett mejl så hjälper vi dig.

alumni@umu.se